Привітання з Великоднем українською

З сердечним трепетом вітаю з Великим святом Святої Пасхи! Зустрічайте його з чистою душею і доброю совістю. Побажання: земних благ, духовного розвитку, душевного спокою, Божого промислу і волі у всіх справах і починаннях. Будьте збережені Господом на многая і благая літа. Радості торжества, міцної віри і безмежної любові!

Вітаю Великим днем! Сьогодні я тобі дарую яйця не прості, а – чарівні. Вони – освячені і коли я їх фарбувала, то в кожне «зашила» особливе для тебе побажання, яке обов’язково збудеться. Коли з’їси червоне яєчко – заповітна мрія здійсниться, з’їж жовте – прибуде в життя достаток, з’їж зелене – станеш міцніше здоров’ям, а коли розправився з синім, то всі твої праці стануть – немарними і принесуть щедрі плоди. Бажаю, щоб з Божою допомогою ти примножила всі отримані від життя скарби.

Поздоровляю з Пасхою і хочу побажати завжди вміти в собі розібратися і відчувати справжню любов, бажаю світлої надії і згасає віри душі. Нехай Господь завжди вкаже на вірний шлях, нехай твоє життя з кожним днем ​​наповнюється бажаннями здійснювати щось добре і прагненнями до великих перемог.

Вітаю вас зі святом Святої Пасхи Христової! У цей світлий весняний день нехай ваше серце наповниться любов’ю, миром і радістю. Бажаю вам відкинути скорботу і смуток, нехай будь-які нещастя минуть вас і ваших близьких на довгі роки вашого життя. Христос Воскресе!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Вітаю зі святом Пасхи, і в цей чудовий світлий день хочу побажати здобних і смачних пасок з печі, красивих писанок в кошику, великий і радісною надії для душі, бажаних гостей і улюблених людей за столом. Нехай разом з Великоднем прийде щастя на поріг, нехай в твоєму домі завжди панує благодать і затишок.

Привітання з Великоднем своїми словами

Привітання з Великоднем до сліз

Вітаємо з великим світлим святом Пасхи, нехай в цей день Ваші душі осяє світ Божий, нехай прийде благодать в Ваші серця, нехай Ваш будинок наповниться світлом, теплом і затишком. Будьте ласкаві і терпимі до своїх ближніх, любите і бережіть тих, хто поруч.

Христос Воскрес! Сьогодні найбільш радісне свято, щорічно нагадує нам, що прихід весни і торжество добра неминучі! Нехай же нудьгу у вашій душі завжди змінює сонячний настрій, а в житті переважають вчинки, якими можна пишатися.