Різдвяні привітання

Вітаю з радісним і світлим святом – Різдвом Христовим! Нехай в твоєму житті панує мир, спокій і добро! Нехай горе і нещастя обходять стороною твій будинок! Щастя, удачі і успіху всієї твоєї сім’ї, друзям і рідним!

Вітаю тебе з Різдвом, моя дорога і улюблена бабуся. Нехай смачним і добрим буде святковий обід, нехай зберуться за столом улюблені й дорогі люди, нехай це свято будинок наповнить щастям і світлом, благом і достатком. Шлях ангели для нас співають на небесах, нехай твоє життя буде повне здоров’я і уваги.

Будь Богом зберігаємо чоловік, захисником своєї території і свого способу життя. З Різдвом Христовим! Нехай зірка Віфлеємська оберігає тебе і всіх, хто тобі доріг.

Бог прийшов у світ, щоб звільнити нас від влади цього світу і знову зробити дітьми Божими!

Зі святом світлого Різдва! Рідні, бажаю вам процвітання, здоров’я і успіху в початих справах. Чи не відступайте перед труднощами, знаходите сили для вирішення важливих завдань. Пам’ятайте, успіх приходить до тих, хто прагне до нього, виконуйте мрії і не звертайте уваги на дрібниці, все проходить.

Чудового чоловіка вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю міцного здоров’я і бадьорості душі, безсумнівною відваги і вірних рішень в життя, достатку в домі і благополуччя, поваги в оточенні і підтримки рідних людей, світлого щастя і бравою удачі.

Сьогодні Різдво – один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет – то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.

Нехай Різдво Христове принесе в твій будинок багато радості, добра і щастя! Нехай це чудове свято буде наповнений посмішками близьких людей, теплими зустрічами і відчуттям повної гармонії! Нехай Господь завжди оберігає тебе і твою сім’ю!

Коли Різдвяна ніч блисне зірками, нехай заповітне і найдобріше бажання ваше виповниться. Нехай майбутнє принесе розуміння сенсу буття і усвідомленнявласного щастя! Нехай минуле приходить лише світлими спогадами, а нині залишається радісним і успішним!