Різдвяні привітання

Різдво-це найсвітліший і чарівне свято в році. В цей день я бажаю вам, щоб помисли були світлими, а вчинки добрими. Щиро посміхайтеся світу, відкрийте душу для добра, не женіться за гарячими задоволеннями і нехай мир і благодать оселяться назавжди у вашому серці! Бажаю, щоб на вашому життєвому шляху зустрічалися тільки хороші люди, щоб кожен новийдень приносив вам лише радість, щоб ваше майбутнє було щасливим. У цей святий день я хочу побажати вам щастя абсолютного і безхмарного, любові чистої та сильною, здоров’я міцного і всього самого найкращого! Відкиньте всі проблеми і турботи, зберіться всією сім’єю за накритим святковим столом, згадайте все хороше, чим порадував минулий рік. Нехай в сім’ї панують мир і спокій, нехай на роботі все йде гладко, нехай у вашому серці завжди живе любов!

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю запалити у своєму серці яскраву зірочку доброти і любові, і нехай вона світить завжди. Миру і здоров’я тобі і дорогим тобі людям!

Віфлеємська зіркависвітлила волхвам шлях до народженого Христа. Нехай і в Вашому житті світить така зірка, яка веде Вас по шляху доброти і благополуччя і душевного спокою за свої вчинки.

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.

Різдво Христове – свято сімейне. Бажаю в цей день зібратися своєю великою і дружною сім’єю. Нехай кожен з вас принесе в рідну домівку тепло, турботу і любов.

Навіть маленькі сніжинки в цей день кружляють в повітрі якось велично і незвично. Тому бажаю в Різдвяний вечір і самої повірити в диво. Відчути як сильно тебе люблять, як цінують за твоє добре серце. Хочу щоб під ялинкою ти знайшла три великих мішки – з щастям, любов’ю і радістю.

У цей святий день, дозволь побажати тобі найкращого і прекрасного, що є на землі. Нехай все про що ти мрієш, чого бажаєш, неодмінно станеться. Нехай в твоєму домі завжди буде радість і сміх. З Різдвом!