Найкращі привітання з Трійцею

Як в зелені потопає свято Святої Трійці, так і тобі бажаю потопати в океані щастя, купатися в променях радості, літати на крилах любові. Нехай Божа благодать зміцнить твоє тіло і душу, щоб насолоджуватися життям, але знати міру і толк. Зі святом!

З Трійцею, потрійним благословенням! Бажаю не піддаватися сьогодні ніякому, навіть самому красивому, спокусі, а тримати свою дивовижну духовність і незворушну рішучість на гідному рівні!

У цей день не можна турбувати землю. Збери трав і квітів. Створи з них букети. Цей зелений свято потрібно прикрашати силами природи. Пролийте на квітку кілька сльозинок. Це потрібно зробити під час служби. Бажаємо Вам очиститися і отримати благословення. Виліковний тіло і душу. А допоможе в цьому божественний свято Трійці!

Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!

Вітаю вас з Трійцею! Хочу сьогодні побажати вам найголовнішого – віри! Віри в Господа, в себе, в близьких людей і, нарешті, віри в диво, адже чудеса відбуваються лише там, де в них вірять! Нехай життя буде яскравим і насиченим, щасливим і радісним!

В цей літній день я хочу привітати тебе зі світлим і важливим для кожного віруючого святом – Трійцею. Нехай сум’яття і смуток покинуть твоє серце, віра примножиться, а щастя осяває весь подальший життєвий шлях!

Вітаю з Трійцею святий! нехайвас ніщо не турбує, ніщо не доставляє незручностей, ніщо не засмучує. Але нехай це буде не байдужість, а рівновага. Бажаю зберігати спокій і впевненість в тому, що Бог не залишить вас у важку хвилину. Але не покладайтеся лише на волю Бога в дрібницях. І, щоб бути ситим, готуйте їжу. А, щоб мати можливість забезпечувати себе, знайдіть роботу до душі. Любові вам і мудрості!