Найкращі привітання з Трійцею

Нехай сьогодні чаша серця наповниться любов’ю, чаша розуму – успішними ідеями, а чаша достатку – матеріальними цінностями. І нехай ці три чаші ніколи не спорожніють. З Трійцею!

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю, щоб в твоєму житті цвіли розкішні сади щастя, щоб на серці завжди було легко і спокійно, щоб душа жила мрією і не однієї і, щоб всі ці мрії збувалися. Здоров’я тобі, блаженних думок і відчуттів, миру, радості і добра.

У чудове свято Трійці бажаю миру, добра, любові і щасливого надії. Бажаю життя, як свято, в яскравих фарбах радості і ніжності. Бажаю, щоб Пресвята Трійця допомогла знайти вірний шлях до мрії. Бажаю, щоб кожен день давав зелене світло до успіху, доброї справи і захоплюючого подорожі – неважливо маленькому або великому.

Вітаю з добрим святом Трійці і хочу побажати не відпускати з рук жар-птицю свого щастя, берегти лад в сім’ї, зберігати в душі світлу надію, всім серцем любити і вірити тількив краще. Нехай в твоєму житті розкинуться широкі поля удачі і з’являться простори натхнення.

Свято Трійці ще називають “зеленим”. Я бажаю тобі побільше зеленого кольору в житті. Нехай на перехрестях долі горить зелений колір, в кишені водиться зелена валюта, а для великих починань відкривається зелена вулиця. Зі святом Святої Трійці!

Нехай в світле свято Трійці до вас прибуде щастя! Нехай душа очиститься від зла та заздрості, і зберігає нехай вас Господь. Зі святом!

Нехай в твій будинок поспішає радість, душу наповнює приємне хвилювання, а серце – теплота любові! І нехай всвято Святої Трійці в життя додасться добра, щирості і успіхів!

В чудовий день, в свято Трійці від чистого серця бажаю мирної, доброї, щасливого життя, в якій не буде ні бід, ні печалей. Нехай твоя дорога буде встелена квітами радості, нехай на твоєму шляху розпускаються гілки надій, нехай Пресвята Трійця пошле світло благодаті і щирої любові для тебе і твоїх близьких.

Нехай День Святої Трійці буде прикрашений яскравим сяйвом сонця і посмішками на обличчях дорогих людей, в твоєму серці розіллється Божа благодать, а життя до країв наповниться добром і щастям!

Сьогодні День Святої Трійці. В цей день всі люди святкують лик Божий, вихваляють його. За заповідями Божими 3 дні нічого не можна робити: прибирати, мити, чистити. У будинках запалюють свічки, печуть пироги. Так нехай Божа благодать зійде на нас, а ми величаємо Його заповіді і зі світом будемо жити.

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

Привітання з Трійцею у прозі

Привітання з Трійцею своїми словами