Зворушливі привітання з Великоднем у прозі, до сліз

Нехай Божа благодать, розраду, благополуччя і щастя щодня приходять у ваш будинок. Бажаю відчувати і нести в світ тільки світло, добро і любов … і отримати все те ж саме назад – примноженої. З Воскресінням Христовим!

Христос Воскрес! Від щирого серця вітаю зі Святом Воскресіння Христового! Нехай ваше життя і життя близьких і коханих вами людей буде такою ж сонячною, радісною і щедрою, як в цей день. Нехай Ангел Хранитель надійно захищає вас від бід, хвороб, приносить у ваш будинок світло, тепло і любов.

Привітання з Великоднем у прозі

Привітати з Великоднем своїми словами

Переможний дзвін дзвонів нехай принесе в кожну оселю благу звістку: «Христос Воскрес!». Нехай радістю і тихим розчуленням наповняться ваші серця. Нехай дітлахи сміються і радіють, отримуючи фарбовані яйця і паски. Нехай велике свято об’єднає і згуртує всіх нас.

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Вітаю тебе з добрим і світлим святом Пасхи. Нехай в цей день Господь пошле твоєму серцю радість і надію, нехай для тебе відкриється шлях до щастя і любові. Бажаю здоров’я, блаженства, миру, душевного спокою, чистої совісті і прекрасних думок!

Вітаємо з Великоднем! Нехай це світле свято розквітне в душі новими світлими мріями, добрими і славними прагненнями! Бажаємо, щоб велика любов супроводжувала вас в усіх земних справах.

Нехай цей пасхальний день дасть всім людям сил жити згідно божим заповідям – в мирі та любові, радіти і передавати цю радість рідним і близьким. Бажаю всім нам терпіння, милосердя і взаєморозуміння. Христос Воскрес!

Вітаю з цим світлим святом. І в цей день недільний хочеться побажати блага і добра. Нехай на душі буде тепло і спокійно, над головою буде мирне небо, а поруч – улюблені і веселі рідні та друзі. Нехай це свято подарує розуміння, гармонію і радість. Бажаю, щоб всі жалі і образи пішли геть, а залишилися тільки любов і щастя.

Воістину Христос Воскрес! Вітаємо зі святим святом Пасхи, дорогі Християни! Нехай віра береже Вас від бід та смутку! Дай Бог Вам благополуччя, міцного здоров’я і даху над головою!

У день цього найбільшого православного свята дозволь привітати тебе від щирого серця і побажати Божого благословення і тобі, і твоїм домочадцям. Нехай мир, спокій і благодать ніколи не покинуть твій будинок і завжди твоє серце буде сповнене радістю і красою. З Великоднем, зі світлим днем ​​тебе!