Зворушливі привітання з Великоднем у прозі, до сліз

Вітаю тебе з самим великим днем ​​в християнстві – Воскресінням Христовим! Хочу побажати того ж, про що постійно нагадує Церква – щоб в будь-яких перипетіях твоєї долі, що б не трапилося, ти завжди зберігав радість в серці, не впускав туди зло і темряву. Допоможи тобі Господь в цій непростій справі, нехай воно для тебе виявиться легким і приємним!

Привітати з Великоднем

Привітання з Великоднем своїми словами

Вітаю з паскою! Ангел-хранитель нехай вбереже від злих намірів і намірів, поганих людей і вчинків, печалей і бід. Милість Господа нехай зійде і обдарує своєю прихильністю, очищує світлом, виконанням сподівань і надій!

Майже дві тисячі років тому божевільні, одурманені фарисеями, що жили в Єрусалимі змусили Понтія Пілата стратити змученого тортурами Ісуса Христа. Христос міг одним рухом руки скинути весь цей біснуватий люд в море, як він вчинив зі стадом свиней, але він цього не зробив. Чому? Тому що він повинен був зробити визначене Богом, тобто прийняти страждання, щоб врятувати нас – грішних людей. Соромно зізнатися, але я не впевнений в тому, що маючи стільки влади і чудодійної сили як Спаситель, я не скористався б цими здібностями в своїх інтересах. У цьому справжня сила і правда Христа – він жив, помер і воскрес заради нас і жодного разу не зробив собі хліба з каменю, палацу з печери. Сьогодні ми святкуємо його чудове Воскресіння і дякуємо Сина Бога за любов до нас, людям. Давайте спробуємо відповісти йому взаємністю через любов, добрісправи і молитви. Христос Воскрес!

Вітаю зі світлим і благодатним святом Пасхи! Христос Воскрес! Нехай у вашій родині панує взаєморозуміння, терпіння і любов, а робота приносить вам справжню душевну радість! Нехай ваше життя наповниться світлом і теплом, який дарує нам Господь! Нехай віра ваша буде міцною, помисли чистими, а справи добрими і приносять благо оточуючим!

Прийми сьогодні мої поздоровлення з Великоднем. Нехай в цей Світлий День здійсняться всі твої бажання, нехай радість і щастя стануть твоїми вірними супутниками в житті, нехай твої очі завжди світяться від щастя. Христос Воскрес!

Дорогий друг! Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи. Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких, оберігає від життєвих труднощів і печалей. Бажаю тобі відзначити християнське свято гідно, в колі своєї родини, скуштувати ароматні освячені страви, очиститися і стати трішки краще. Будь щасливий, мій друг.

Вітаю тебе з Христовим Воскресінням! Нехай страждання Спасителя на хресті не будуть марними і тобі, мені, всім нам вистачить віри і сил не відволікатися на побутові негаразди і проблеми, зберегти душі в чистоті, сповідатися Богові в гріхах і вчасно просити вибачення один в одного. Я сподіваюся, що будемо щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!