Зворушливі привітання з Великоднем у прозі, до сліз

Вітаємо зі святом Великодня, бажаємо весняного настрою, щасливих змін, радості, удачі, тепла і щастя!

Велике свято при йшов і ваш будинок. Бажаю вам відзначити його дружно, весело і душевно. Нехай великодні паски стануть символом здоров’я всіх членів вашої родини, посмішки і привітання стануть запорукою добрих відносин і взаєморозуміння у вашій родині, а великодні подарунки будуть символом матеріального благополуччя і достатку у всьому. Христос Воскрес!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Вітаю зі святковим, світлим і щасливим днем; пасок, крашанок та радісної звістки, яка летить по всьому світу і розноситься по всіх усюдах «Христос Воскрес» – «Воістину Воскрес». Нехай це щастя прийде і в ваш будинок, освітить ваші ікони і наповнить ваші душі благодатним світлом і істиною любов’ю до Бога і своїм близьким. бажаю; благополуччя і миру, співчуття і терпіння, щоб все навколо вас приносило тільки радість і захват. З паскою!

Христос Воскресе! Ось і Великдень до нас прийшла – свято милий для мене! Скільки радості приніс і печалі він забрав. Ось вже птахи прилетіли прямо до Великодня подуспелі – добре! Весна прийшла – світле свято принесла – Воскресіння Христове! Всі співають і славлять Бога!

Христос Воскрес! Я вітаю тебе з Великоднем і бажаю йти щасливою дорогою життя, не залишаючи осторонь близьких і дорогих людей, бажаю ні на мить не втрачати віри і доброї надії, бажаю в це світле свято відчути раптом неймовірний приплив сил, енергії, натхнення і великої радості.

Світле Воскресіння осяює сьогодні весь світ! Я бажаю тобі отримати від щедрої життя все, що було задумано. Здійснити всі, що планувалося. А крім цього, ще безліч самих приємних сюрпризів! Христос Воскрес! Відповідь мене прийшли скоріше sms і поцілунок не забудь триразовий, що ж, нехай буде він хоч віртуальний!

У свято Пасхи хочемо побажати відмінного самопочуття, гарного настрою, приємній компанії, здорових рідних, задоволених дітей і надійних друзів.